Hallo, ik ben Sabine. Ik wil jou helpen om meer uit jezelf en je bedrijf te halen.

Er zijn zoveel dingen die op de wereld die we niet zien, maar die ons wel beïnvloeden. Als puber wilde ik daar al van alles over weten. Ik las tientallen boeken, ik keek films.. er was zoveel te vinden over ons onderbewustzijn maar het was tegelijkertijd ook zo vaag!  Het is mijn passie om alle informatie die er is over ons onderbewustzijn tot me te nemen en te vertalen in begrijpelijke taal. Begrijpelijke taal waarmee ik, als businesscoach, jou als ondernemer kan helpen om meer uit je bedrijf te halen. Jij, die je onderneming wilt laten groeien, jij die beter wil leren communiceren met je personeel en klanten en jij, die meer wil verdienen.

Maar.. hoe ben ik eigenlijk Businesscoach geworden? Al heel mijn leven lang komen mensen naar mij toe wanneer ze met iemand willen sparren omdat ze zaken helderder willen zien. En of het nou om privé zaken of om zakelijke onderwerpen gaat.. er zijn altijd mogelijkheden! Het gaat om de keuze die je maakt. En ja, bij elke keuze horen consequenties.

Ik leer ondernemers om menselijke lichaamstaal te lezen en gedrag te beïnvloeden. Hiermee ontwikkel je namelijk niet alleen je eigen kennis, maar met deze informatie kun je ook je business laten groeien.  Samen ontwikkelen we een plan om je business te laten groeien, gaan we in op de verdienmodellen die je in kunt zetten, bekijken we in welke netwerken je doelgroep zich bevindt, bepalen we je positionering etc. Dit allemaal om je bedrijf te laten groeien.

Maar.. naast businesscoach ben ik ook moeder van een heerlijk ventje, en stiefmoeder van twee prachtkinderen. Niet alleen mijn klanten, maar ook hen probeer ik bij te brengen hoe mooi het leven kan zijn en hoeveel je daarvan in eigen hand kan hebben. Soms is het niet eens heel moeilijk om meer uit je leven, je onderneming en jezelf te halen. De combinatie van mijn pedagogisch achtergrond, samen met NLP, Human Profiling en vele andere studies heeft mede gemaakt tot de persoon die ik nu ben. Wanneer je weet hoe je menselijke lichaamstaal kunt lezen kun je ook aflezen wat iemand nou écht te melden heeft. Soms is het ook niets meer dan goed luisteren, goed kijken en weten welke interpretatie je er aan moet hangen. Analyseren dus! En laat dat nou iets zijn wat je kunt leren..