Reviews

Sabine heb ik leren kennen vanuit de NLP opleiding, waar we samen in de module hypnose zaten. Sabine is een doelgerichte professionele business coach die zorgvuldig is in haar werk. Het mooie van Sabine, en dat raakt mij telkens weer, zijn haar artikelen en blogs, voor velen zo herkenbaar. Hierin toont ze dat ze krachtig is omdat ze ook haar kwetsbaarheid laat zien. Zij weet een veilige en ontspannen omgeving neer te zetten. Sabine is een warme persoonlijkheid die meedenkt en ook meedoet daar waar dat nodig is. Is al jaren business coach en doet dat op een fijne en integere wijze. Ze is praktisch, doelgericht en verstaat de kunst om je in het gesprek op een punt te brengen dat je zelf bij oplossingen, nieuwe inzichten of ideeën komt. Haar professionaliteit, zich voortdurend bijscholen, zie je weer terug in haar resultaten.

Natasha

Wat is Sabine fijn mens om mee samen te werken! Ze ziet kansen die die ik zelf nog niet eerder zag. Ze heeft me geholpen om me zakelijk te overtreffen. Ik geloofde het wel , maar dat het zo snel kon. Het is echt een aanrader om met Sabine samen te werken!

Sanne

Sabine ervaar ik als een doortastend coach die zaken vanuit meerdere perspectieven kan bekijken en verwoorden. Doordat ze goed tot de kern kan komen helpt ze mensen hun weg (weer) te vinden, in hun business en in hun leven in het algemeen. Het is goed, leuk en interessant sparren met Sabine en ik zou haar aan iedere ambitieuze, bewuste ondernemer aanraden.

Pauline

Sabine helpt ondernemers op een passende en effectieve manier vooruit met diverse vraagstukken binnen het ondernemerschap.

Eric

Sabine weet bij mij de juiste “snaar” te raken, ze zet je aan het denken, verandert je en inspireert! Als je als ondernemer verder wilt komen en niet alleen de zogenaamde “mindset” wil veranderen, maar écht wilt veranderen zeg ik! Kom naar Sabine, zij kan je helpen!

Stan

De combinatie van mensenkennis, ervaring, spiritualiteit en haar fijne persoonlijkheid maakt Sabine voor mij dé coach van wie ik nog niet wist dat ik haar zocht. Onze gesprekken zijn de basis van de grote persoonlijke en financiële groei die ik in slechts enkele maanden al gemaakt heb en daar ben ik heel dankbaar voor. Sabine legt als basis het vertrouwen dat ik zelf het antwoord weet, en geeft door treffende technieken en vragen sturing. Een zeer prettige manier waarin ze je respecteert en als gelijke benadert. Ik raad het dan ook enorm aan om een samenwerking met Sabine aan te gaan.

Carmen

Sabine is ontzettend goed in het motiveren van mensen. Ze is prettig direct en zorgt ervoor dat jij in je kracht gaat staan. Ze heeft mij ontzettend goed geholpen met het uitdenken van mijn business strategie, heel waardevol! Ben je op zoek naar fijne coaching voor jouw business? Ik beveel Sabine van harte aan!

Tessa

Meerdere maken heb ik Sabine gesproken om mijn visie op ondernemen te spiegelen met haar visie over dezelfde onderwerpen. Telkens kwamen er punten naar boven welke ik als ondernemer niet zag daar ik teveel gefocust was op de inhoud van mijn business. Sabine kijkt er vanuit een soort “vogelvlucht” naar en kan duidelijk en doortastend aangeven wat ik zelf niet zag. Hierdoor heb ik aan een paar “knoppen” kunnen draaien voor mezelf waardoor ik me nu bewuster ben van een aantal zaken en wat me motiveert om een boost aan het ondernemen te geven.

Rob

Sabine weet dat jij je grootste succes bent. Maar als je slimmer wilt werken en bereid bent om tijd, geld en energie te steken in jezelf en je business dan stippelt ze samen met jou een route uit. Om zoveel mogelijk uit jezelf en je onderneming te halen. Ik vond het een voorrecht om met je aan ons tijdelijke project te werken.

Marlies

Ik heb Sabine leren kennen tijdens onze NLP Master Practitioner opleiding. Een energieke vrouw die maar 1 stand heeft; doel formuleren, focus hebben EN houden en doorzetten tot het doel behaald is. Ze doet dit met kennis, passie en een warm hart. Als ondernemer denkt ze met je mee en kijkt naar wat goed is voor jou, ook als dit betekent dat ze je een ‘nee’ verkoopt qua dienst. Dit doet ze dan omdat ze er oprecht van overtuigd is dat zij niet de oplossing kan bieden voor jouw vraagstuk. En dat maakt haar in mijn ogen een zeer kwalitatieve ondernemer, die enkel gaat voor duurzame oplossingen.

Ilona

Ik heb Sabine leren kennen als een prettig persoon om mee samen te werken. Een teamplayer die door haar betrokkenheid bij het project en door de juiste vragen te stellen andere teamleden mee weet te nemen in haar ideeën. Tijdens de Mastermind die Sabine regelmatig geeft, ben ik in aanraking gekomen met andere startende ondernemers en door onderling te sparren ontstaan er mooie verbindingen en kruisbestuivingen met elkaar. Sabine is een coach met een bak aan ervaring en zakelijk inzicht. Ik voel me erg op mijn gemak bij haar. Ze heeft een brede blik, is loyaal en servicegericht, en is zeker een persoon die ook buiten de gebaande paden denkt. Ik beveel Sabine van harte aan omdat ze kwaliteit levert voor een goede prijs.

Pascal

Afgelopen 5 jaar heb ik Sabine leren kennen als een uitstekend collega, trainer en bussinesmanager. Ze komt snel tot de essentie door goed te luisteren en door op een prettige manier van vragen stellen komt ze snel tot de kern. Ze vertaalt dit naar de bijbehorende onderzoeksvraag en de juiste ondersteuningsmethodiek. Zij neemt de resultaten niet als vanzelfsprekend maar bekijkt deze kritisch en toetst deze aan de praktijk en aan je persoonlijk gevoel en ervaring. Sabine is gemotiveerd en werkt op mij zeer motiverend. Neemt verantwoordelijkheid als coach maar geeft je daarbij toch je eigen regie. Ik ervaar Sabine als liefdevol en prettig in de omgang. Met haar hart op de goede plek

Annette

Sabine is een bedrijfscoach die zich focust op jou persoonlijke ontwikkeling. Samen met haar doorloop je dit proces en rijkt zij je de handvaten die je blijkt nodig te hebben. Het is geen standaard programma maar een maatkostuum. Ze is een prettige persoonlijkheid die zich heel goed kan inleven in jou situatie.

Doretti

Wil je meer referenties zien?

Neem dan een kijkje op mijn Linked-in profiel