Reviews / Aanbevelingen

Fijke Willemse - Uitgeroepen tot #Nr 1 Counselor van Nederland en België

Sabine is een ongekend multitalent en ziet snel waar de knelpunten binnen je bedrijf liggen. Ze heeft de expertises om je te helpen je omzet te verdubbelen. Daarom werk ik graag samen met Sabine! Ze weet als geen ander hoe het is je bedrijf uit te bouwen naar een miljoenenbedrijf.

Fijke Willemse

Uitgeroepen tot #Nr 1 Counselor van
Nederland en België 

Sabine heeft me wijzer gemaakten vermaakt met haar lessen over lichaamstaal.

Raymond van der Klundert 

Kluun

Een goede kans krijgt ieder op zijn tijd. Sabine is iemand die ze creeert & onderwijs in mensenkennis bestaat.

Het begint bij Sabine. 

Andy Marcelissen

Raskomiek en entertainer

De chaos in mijn hoofd (plannen, richtingen, ideeën) heeft Sabine in een focussessie op een hele prettige manier gestructureerd. Sabine is duidelijk, weet waar ze het over heeft en kan als geen ander orde in de chaos scheppen! Daarnaast is ze merkbaar betrokken, geeft op een prettige doch correcte manier feedback en laat jou je eigen keuzes maken.

Janke Verhagen

www.hetisomtejanke.nl
Spreker en columniste Linda.nl & Flair

Met haar heldere manier van uitleggen en passie voor haar vak kun je niets anders dan geboeid naar Sabine luisteren.

Marja van der Made

Eigenaresse van De Korenbeurs

Sabine is een bedrijfscoach die zich focust op jou persoonlijke ontwikkeling. Samen met haar doorloop je dit proces en reikt zij je de handvatten die je blijkt nodig te hebben. Het is geen standaard programma maar een maatkostuum. Ze is een prettige persoonlijkheid die zich heel goed kan inleven in jou situatie.

Doreth Eijkens

Interieur Architect

Sabine weet bij mij de juiste “snaar” te raken, ze zet je aan het denken, verandert je en inspireert! Als je als ondernemer verder wilt komen en niet alleen de zogenaamde “mindset” wil veranderen, maar echt wilt veranderen zeg ik! Kom naar Sabine, zij kan je helpen!


Stan Cornelissen

Eigenaar Cornelissen Reclame

Sanne van Paasen - Peak Performance coach voor ondernemers & business leaders – Auteur van ”Het leven, dat is pas topsport! – Voormalig Nederlands voormalig wielrenster

Wat is Sabine fijn mens om mee samen te werken! Ze ziet kansen die die ik zelf nog niet eerder zag. Ze heeft me geholpen om me zakelijk te overtreffen. Ik geloofde het wel , maar dat het zo snel kon. Het is echt een aanrader om met Sabine samen te werken!

Sanne van Paasen

Peak Performance coach voor ondernemers & business leaders

Auteur van ”Het leven, dat is pas topsport!

Voormalig Nederlands voormalig wielrenster

De combinatie van mensenkennis, ervaring, spiritualiteit en haar fijne persoonlijkheid maakt Sabine voor mij dé coach van wie ik nog niet wist dat ik haar zocht. Onze gesprekken zijn de basis van de grote persoonlijke en financiële groei die ik in slechts enkele maanden al gemaakt heb en daar ben ik heel dankbaar voor. Sabine legt als basis het vertrouwen dat ik zelf het antwoord weet, en geeft door treffende technieken en vragen sturing. Een zeer prettige manier waarin ze je respecteert en als gelijke benadert. Ik raad het dan ook enorm aan om een samenwerking met Sabine aan te gaan.

Carmen Groenefelt

Kunstenaar & Illustrator

Sabine en ik werken al een jaar of wat samen en elke keer weet ze me te verbazen met haar hoeveelheid en diepe kennis. Ze pakt problemen aan bij de kern en ze spreekt altijd waarheid. Ze leeft zich in en ze denkt op verschillende niveaus met je mee. Ze geeft je inzichten, stelt de juiste vragen en laat je nadenken over andere mogelijkheden. Ik ben enorm blij met onze waardevolle samenwerking!

Renate Boere

Eigenaresse Flashbackfotografie
Fotograaf en Contentmaker

Sabine is iemand die zo veel meer vertelt dan wat ze tegen je zegt. Ze werkt intuïtief en is multi disciplinair. Ze weet je elke keer weer te triggeren en is nooit bang om je uit te dagen. Ik heb Sabine als waardevol ervaren en heb daarom besloten om deel te nemen aan haar online community. Een mooie eerste stap is om haar Webinar mee te maken om haar te leren kennen.

Johan van Laerhoven

Eigenaar van Laerhoven
Commerciële Diensten

Ik wilde mijn bedrijf groter maken en wist zelf al dat de reden waarom dat niet lukte bij mijn identiteit lag. Stukjes uit het verleden een plek geven. Qua timing kon het niet beter, want mede door de backup van Sabine trok ik de beerput dan maar meteen wagenwijd open.

Ik heb een mega intens jaar achter de rug, waarin ik veel heftige zaken kon klankborden en spiegelen. Niets was haar te gek om te horen. 

Money. Well. Spend.

Mijn bedrijf maakt nu nog niet meer omzet dan vorig jaar, ik ben er nu wel klaar voor om dat voor elkaar te krijgen.

Germain Miedema

Eigenaar Hintle

Onlangs een super waardevolle business & life coaching sessie gehad bij Sabine. Van kleine praktische tips om meer omzet te bereiken tot diep naar binnen gaan om te kijken naar wat me tegenhoudt om te groeien: Sabine kan de perfecte combinatie bieden. Ik vind de combinatie van het strategische én spirituele geweldig, precies waar ik naar op zoek was, want ik geloof hier ook heel sterk in. Sinds de sessie is het allemaal weer meer gaan stromen. Ik kan Sabine enorm aanraden!

Marielle Markgraaff

The Greenguide.nl
Blogger, life coach & reiki practitioner

Martin Klomp - Inside Sales Onlogic

Onlangs zijn er nieuwe deuren voor mij geopend, waarvan ik voelde dat ze open moesten, maar ik wist niet hoe. Sabine heeft mij hier ontzettend bij geholpen. Hoe? Door vanuit verschillende invalshoeken, samen met mij, interactief te kijken naar het vraagstuk dat ik heb. De sessie kan worden ingericht naar wens: rationeel, emotioneel, energetisch. Het is net wat er nodig is. Sabine is dé persoon om contact mee op te nemen, voor net dat stukje extra! Absoluut aan te raden.

Martin Klomp

Inside Sales Onlogic

Tijdens het gesprek met Sabine kwamen de inzichten binnen. Super gaaf om met deze powervrouw te praten! Een aanrader!

Heidi Schuring

Business Coach &
Law of Attraction trainer

Sabine weet de kern bloot te leggen. Die inzichten maken het mogelijk om stappen te zetten. Ik ben niet alleen als ondernemer, maar zeker ook als mens gegroeid door de coaching van Sabine. Ik ben je enorm dankbaar!

Daffy de Vyldre 

Eigenaar De Vyldre
Designer & Stylist

Sabine luistert goed en vertaald dit in een goed advies. Voor ons een super waardevolle ervaring die we gelijk in de praktijk hebben weten om te zetten. Dit heeft direct geresulteerd in nieuwe zakelijke kansen voor ons.

Yvette Bakker-Kloos
&
Lara Melkert

Eigenaren D-Bottle

Meerdere maken heb ik Sabine gesproken om mijn visie op ondernemen te spiegelen met haar visie over dezelfde onderwerpen. Telkens kwamen er punten naar boven welke ik als ondernemer niet zag daar ik teveel gefocust was op de inhoud van mijn business. Sabine kijkt er vanuit een soort “vogelvlucht” naar en kan duidelijk en doortastend aangeven wat ik zelf niet zag. Hierdoor heb ik aan een paar “knoppen” kunnen draaien voor mezelf waardoor ik me nu bewuster ben van een aantal zaken en wat me motiveert om een boost aan het ondernemen te geven.

Rob Pijnenburg

Eigenaar Interpayment

Wil je meer referenties zien?

Neem dan een kijkje op mijn Linked-in profiel