Gegarandeerd succes?

Ondernemen is een hele zoektocht. Je begint met een klein budget en laat een zo goedkoop mogelijk visitekaartje printen, met een logo die de buurman in elkaar geknutseld heeft. Een vriend van je heeft al eens eerder een website in elkaar geknutseld. Je stapt uiteindelijk toch over op een web bouwer omdat het toch boven de pet van je vriend raakt. Na een half jaar moet er iets veranderd worden en kost het weer geld. Ga zo maar door.

Dat is wat ik zie gebeuren bij veel (startende) ondernemers. Laat dat nou anders kunnen! Ik help je op weg in het oerwoud. Of je nou starter bent of je bent al een paar jaar onderweg, maar het wil niet helemaal lukken. Ik heb de oplossing!

Bereidheid

Samen met een team van ondernemers met 1 plan werken we naar jouw gegarandeerde succes. Hoe? wil je weten. We nemen alles onder handen. Van begin tot de doelen die je wilt behalen. Je investeert in een half of in een heel jaar. Vanuit dat budget ga ik er met mijn team voor zorgen dat jou business niet anders kan, dan slagen.

Allereerst gaan we het fundament bouwen of opnieuw bekijken. Denk hierbij de waarde waarop je je bedrijf bouwt, je doelen, visie, verdienmodellen, mindset, hetgeen waar je voor staat etc. Vanuit daar gaan we kijken wat past, of wat het nog wat je had staan. Logo, huisstijl, website, marketing, autobelettering, foto's, drukwerk, juridisch ga zo maar door. Alles waar je als ondernemer mee te maken krijgt start ik met je op en zorgen we er als team voor dat je consistent je bedrijf gaat voeren.

Dit hele proces duurt als je alleen aan de slag gaat en de weg probeert te vinden in het oerwoud veel te veel tijd en dus ook geld kosten. Dat kan makkelijker én sneller.

Ik wil kijken of het bij mij past

Mogelijkheden

Het is aan jou. We gaan een half jaar of een jaar aan de slag met elkaar. Ik ga met jou je ondernemersreis aan en neem een deel uit handen. Snel schakelen, korte lijntjes met het team wat hierachter zit. Dat in combinatie dat alles precies in 1 keer staat wat en hoe jij het wilt hebben. Het past, het klopt en jij kunt je bezig houden met de dingen waar jij goed in bent.

Natuurlijk wil jij weten what's in it for me. En ik ga je, ondanks dat elk traject er anders uitziet hierin de mogelijkheden laten zien.
Mogelijkheden in een half jaar:

- Businesscoaching
- Design (logo, huisstijl)
- Website
- Drukwerk (visitekaartjes, briefpapier, enveloppen
- Andere uitingen (autobelettering, vlaggen, spanddoeken etc)
- Foto's (van jou, je website, producten etc)
- Promotiefilm
- Marketing plan & uitvoering inclusief advertentiebudget
- Boekhoudadvies
- Juridische stukken (contracten, algemene voorwaarden, privacybeleid etc)
- Financierings advies

Let wel, wij gaan alleen voor de beste en meest duurzame kwaliteit! En het is maatwerk, dus het past. Je kunt je namelijk wel voorstellen dat de ene wel briefpapier nodig heeft en de ander niet, zo ook met de autobelettering en andere uitingen. Alles wat nodig is wordt geregeld en bij jouw bedrijf past.

Heel praktisch zit het zo in elkaar. Jij maakt éénmalig de investering over en vanuit dat budget wordt binnen de kaders alles geregeld wat jij nodig hebt om jou bedrijf tot een succes te maken!

Bij een traject van een jaar pakken we het tweede half jaar door in de coaching en de marketing om wanneer jouw bedrijf er klaar voor is direct next level te gaan. Mochten hier vanuit de andere partners nog dingen nodig zijn is dit uiteraard ook mogelijk.

Vraag offerte aan