Coworking week

Oh wauw! Wat was de eerste editie van de Coworking Week geweldig. Zo geweldig dat we direct de volgende hebben gepland. En wel van 1 t/m 5 april 2019. Een midweek samen wonen, werken en genieten met een kleine groep ondernemers op een unieke locatie. De locatie is nog niet bekend, maar er zijn al wel plekken ingevuld!

Ondernemer zijn is niet altijd makkelijk, want naast dat het ondernemerschap een reis op zich is heb je nog 100 ballen om omhoog te houden, je bent moeder, vader, dochter, zoon, partner, vriend of vriendin, tante, oom, broer, zus en nog van alles meer. Daarnaast wil je natuurlijk voor de volle 100% knallen in je bedrijf, en soms is dat moeilijker dan je vantevoren dacht. Heb je er al eens aan gedacht om eens echt aan jezelf en je bedrijf te werken in een rustige omgeving waar je ook nog eens omringd bent met gelijkgestemde ondernemers die net zo graag willen knallen als jij? De Coworking week van 1 – 5 april geeft je deze kans.

Tijdens de Coworking week woon en werk je een midweek samen met ondernemers die net zo gedreven zijn als jij en die je inspireren en motiveren. Niks moet, alles mag en deze week is naast een werkweek ook even een heerlijk weekje weg voor jezelf. Tijdens deze midweek wordt er gezorgd voor een lekker bed en een inspirerende werkplek. Daarnaast organiseren we elke dag een dagstart waarin je met andere ondernemers kun sparren en je vragen voor kunt leggen. Blijf je lekker een uurtje langer liggen om écht eens even bij te slapen. Ook dat is oké.

Na de Coworking week heb je vijf dagen vollebak aan jezelf en je bedrijf gewerkt. Heb je de mogelijkheid gehad om je ideeën voor te leggen aan ervaren, gedreven ondernemers en heb je een mooi nieuw netwerk opgebouwd. Hoe zou het zijn om een frisse blik op je bedrijf te werpen en met vernieuwde energie door te kunnen pakken? En met welke nieuwe ideeën zou jij graag aan de slag gaan? Deze Coworking week is de manier op je te focussen op je bedrijf en jezelf.

Denk jij dat deze Coworking is wat jij nodig hebt? Ga dan met ons mee naar een nog onbekende locatie van 1 – 5 april 2019. 

Ja, ik ga mee!

Wat krijg je?

Wanneer je mee gaat op de Coworking week van 1 t/m 5 april 2019 krijg je:

– 5 dagen verblijf op een unieke locatie.
– Een eigen kamer
– Een sauna om te ontspannen na een dag hard werken.
– Inspirerende start van de dag om het maximale uit jezelf en elkaar te halen.
– Welkomstpakket
– Diverse ontspanningsmogelijkheden.
– Mogelijkheid om ambassadeurs te creëren voor je business.
– Netwerk van gelijkgestemde ondernemers.

Ja, ik ga mee!

Wat kost het?

Ga je met ons mee op Coworking week om even helemaal te ontspannen en te werken aan je bedrijf? De kosten voor de Coworking week van 1 t/m 5 april 2019 zijn €499.

Als je mee gaat wil je natuurlijk wel alvast wat details:

- Inchecken: maandag 1 april
- Uitchecken: vrijdag 5 april
- 4 nachten verblijf op een unieke locatie
- Eenpersoonsbed op tweepersoonskamer, incl. linnengoed
- Elke dag een inspirerende dagstart voor al je vragen en als kickstart voor de dag
- Samen naar de locatie rijden kan onderling geregeld worden

Ben jij er klaar voor?

Ben jij er klaar voor om een week écht voor jezelf te kiezen en te werken aan jezelf en je bedrijf samen met ondernemers die net zo gedreven zijn als jij? Heb jij zin om nieuwe plannen uit te werken, je te laten inspireren en even lekker tot rust te komen. Schrijf je dan nu in voor de Coworking week. 4 van de 6 plaatsen zijn al vergeven!

Ja, ik schrijf me in!