Coworking weekend

Oh wauw! Wat was de Coworking Week weer waardevol. Zo waardevol dat we direct de volgende hebben gepland. Dit keer geen midweek, maar een weekend. En wel van 4 t/m 7 Oktober 2019. Een weekend samen wonen, werken en genieten met een kleine groep ondernemers op een unieke locatie in de Belgische Ardennen.

Ondernemer zijn is niet altijd makkelijk, want naast dat het ondernemerschap een reis op zich is heb je nog 100 ballen om omhoog te houden, je bent moeder, vader, dochter, zoon, partner, vriend of vriendin, tante, oom, broer, zus en nog van alles meer. Daarnaast wil je natuurlijk voor de volle 100% knallen in je bedrijf, en soms is dat moeilijker dan je vantevoren dacht. Heb je er al eens aan gedacht om eens echt aan jezelf en je bedrijf te werken in een rustige omgeving waar je ook nog eens omringd bent met gelijkgestemde ondernemers die net zo graag willen knallen als jij? Het Coworking weekend van 4 – 7 Oktober geeft je deze kans.

Tijdens het Coworking weekend woon en werk je een weekend samen met ondernemers die net zo gedreven zijn als jij en die je inspireren en motiveren. Niks moet, alles mag en dit weekend is naast een weekend voor je business ook even een heerlijk weekendje weg voor jezelf. Tijdens dit weekend wordt er gezorgd voor een lekker bed en een inspirerende werkplek. Daarnaast organiseren we elke dag een dagstart waarin je met andere ondernemers kun sparren en je vragen voor kunt leggen. Blijf je lekker een uurtje langer liggen om écht eens even bij te slapen. Ook dat is oké.

Na het Coworking weekend heb je vier dagen vollebak aan jezelf en je bedrijf gewerkt. Heb je de mogelijkheid gehad om je ideeën voor te leggen aan ervaren, gedreven ondernemers en heb je een mooi nieuw netwerk opgebouwd. Hoe zou het zijn om een frisse blik op je bedrijf te werpen en met vernieuwde energie door te kunnen pakken? En met welke nieuwe ideeën zou jij graag aan de slag gaan? Deze Coworking week is de manier op je te focussen op je bedrijf en jezelf.

Denk jij dat deze Coworking is wat jij nodig hebt? Ga dan met ons mee naar de Belgische Ardennen van 4 t/m 7 Oktober!

Ja, ik ga mee!

Wat krijg je?

Wanneer je mee gaat op het Coworking weekend van 4 t/m 7 oktober 2019 krijg je:

– 4 dagen verblijf op een unieke locatie.
– Een fijn bed
– Een sauna om te ontspannen na een dag hard werken.
– Inspirerende start van de dag om het maximale uit jezelf en elkaar te halen.
– Welkomstpakket
– Diverse ontspanningsmogelijkheden.
– Mogelijkheid om ambassadeurs te creëren voor je business.
– Netwerk van gelijkgestemde ondernemers.

Ja, ik ga mee!

Wat kost het?

Ga je met ons mee op Coworking weekend om even helemaal te ontspannen en te werken aan je bedrijf? De kosten voor het Coworking weekend van 4 t/m 7 Oktober 2019 zijn €499.

Als je mee gaat wil je natuurlijk wel alvast wat details:

- Inchecken: Vrijdag 4 Oktober
- Uitchecken: Maandag 7 Oktober
- 3 nachten verblijf op een unieke locatie
- Eenpersoonsbed op twee of drie persoonskamer, incl. linnengoed
- Elke dag een inspirerende dagstart voor al je vragen en als kickstart voor de dag
- Samen naar de locatie rijden kan onderling geregeld worden

Ben jij er klaar voor?

Ben jij er klaar voor om een week écht voor jezelf te kiezen en te werken aan jezelf en je bedrijf samen met ondernemers die net zo gedreven zijn als jij? Heb jij zin om nieuwe plannen uit te werken, je te laten inspireren en even lekker tot rust te komen. Schrijf je dan nu in voor het Coworking weekend!

Ja, ik schrijf me in!