Kopje koffie?

Ik krijg bijna dagelijks het verzoek om eens samen een kop koffie te drinken. Super gezellig natuurlijk, maar achteraf blijkt vaak dat we beide niet uit het gesprek halen wat we hadden gewild. Daarnaast kan ik mijn hele agenda wel vullen met koffiedates, niet heel productief natuurlijk.

Daarom heb ik er voor gekozen om mijn één op één aandacht op de onderstaande twee manieren in te richten.

Inspiratiegesprek

We plannen twee uur en duiken samen in jouw situatie. Je mag me die twee uur alle vragen stellen die je hebt over jezelf en je onderneming. Die twee uur krijg jij mijn onverdeelde aandacht en denk ik mee over de topics die jij aandraagt. Veelal gaat het over ondernemen, verdienmodellen, authenticiteit in je bedrijf, blokkades, ambities, keuzes maken, relaties en eigenlijk nog veel meer. Te veel om op te noemen.

Het inspiratiegesprek kan telefonisch, per skype of face to face op mijn kantoor plaatsvinden. Het doel van het inspiratiegesprek is dat jij na het gesprek weer geïnspireerd en vol energie verder kunt met je onderneming.

Het inspiratiegesprek duurt 2 uur. Het moment plannen we op een moment dat ons beide uitkomt. Je investering is €279,00 excl. btw

Grappig te weten is dat er ondernemers zijn die elk kwartaal eens langskomen voor een inspiratiegesprek en daar voldoende aan hebben om door te kunnen! Mocht jou dat nou ook passen, mail mij dan even voor de prijs.

Maak een afspraak!

Coachingstraject

Wil jij het komende half jaar knallen en echt doorpakken? Dan past een traject bij jou!

Tijdens het traject volg en coach ik jou als ondernemer een half jaar lang. Elke twee weken komen we bij elkaar om samen te brainstormen en punten te bespreken die op dat moment van belang zijn voor jou en je bedrijf.

Ik geloof er heilig in dat jouw succes in jezelf ligt en dat je jouw bedrijf kunt boosten door je ideeën en gedachten op de juiste manier vorm te geven en door te voeren in je bedrijf. Daarnaast is ondernemen ook een kwestie van slim werken, dit betekent niet dat je elke dag moet ploeteren en 100 uur per week van huis moet zijn, juist niet. JA, je moet in actie komen, maar dit op een andere manier dan veel mensen denken.

Ik werk graag intuïtief en ik geef de voorkeur aan face to face contact.
Tijdens onze tweewekelijkse afspraken zal ik al mijn ideeën die ik heb voor jou en je bedrijf met je delen. De beste ideeën komen namelijk op onverwachte moment. Dus ook mijn ideeën en inzichten voor jou.

Denk jij nou; dit is wat ik nodig heb! Klik dan op de onderstaande knop.

Maak een afspraak!