Waar laat jij je kansen liggen?

Jij weet wat je aan het doet bent, je behaald succes, kan of wil intuïtief aan de slag met je onderneming en wilt gewoon eens sparren. Ondernemen is een hele reis die je niet alleen hoeft te maken. Af en toe een duw de goede richting is, kan helpen om goed, effectief en succesvol door te groeien met je onderneming.

Business Consult

Soms heb je gewoon even een sparringpartner nodig. Iemand die met je meedenkt en kijkt. Iemand die jou vragen stelt zodat bruikbare inzichten en antwoorden naar boven komen om verder te kunnen.
Veelal gaan ze over het ondernemerschap, jouw rol hierin, omgaan met successen en tegenslagen, verdienmodellen, slim i.p.v. harder werken, en ga zo maar door. Het businessconsult heeft twee aanvliegroutes. Of jij komt met een vraagstuk binnen je onderneming óf we gaan er in met hetgeen dat er is, en lichten we jouw hele business door om te kijken waar kansen en mogelijkheden liggen.

Een businessconsult bestaat uit 3 uur sparren en 1 uur (beeld)bellen om de laatste vragen en acties bij te sturen tenzij anders overeengekomen.

Vraag een businessconsult aan.