.

Waar laat jij je kansen liggen?

Het ondernemerschap is een reis. Een reis waar velen van ons aan beginnen, zonder te weten waar ze eindigen. En wellicht hoeft dat ook niet. De kunst is om het als reis te zien en alles wat je tegenkomt tegen het licht te houden en te kijken of het dient aan jouw missie. Jij bent namelijk het goud in jouw bedrijf. Jij bent het succes. Jij maakt het succes. Zie jij dat? En geloof je het ook?

Het succes van jouw onderneming valt of staat met wie jij bent, de keuzes die je maakt en of jij jouw ware potentieel wel benut. Durf jij met mij te onderzoeken waar jij kansen laat liggen? Durf jij te leren (weer te) vertrouwen op jouw intuïtie? Wellicht een koers te varen waar je zelf nog niet aan gedacht hebt?

Business Consult

In 1.5 uur duiken we samen in jouw onderneming of vraagstuk. Veelal gaat het in een inspiratiegesprek over ondernemen, slimmer ipv harder werken, verdienmodellen, authenticiteit in je bedrijf, blokkades, ambities, keuzes maken, relaties en eigenlijk nog veel meer.

Het inspiratiegesprek kan telefonisch, per skype of face to face op mijn kantoor plaatsvinden. Het doel van het business is dat jij na het gesprek weer tot inzichten, antwoorden en vol energie verder kunt met je onderneming of vraagstuk.

Het inspiratiegesprek duurt 1.5 uur. Keuze uit 1 of 4 keer.

Vraag een inspiratiegesprek aan!